A kosár üres
Bejelentkezés Regisztrálás

Bejelentkezés a fiókba

Felhasználónév *
Jelszó *
Emlékezz rám

Fiók létrehozása

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező.
Név *
Felhasználónév *
Jelszó *
Jelszó ellenőrzése *
Email *
Email ellenőrzése *
Captcha *
Reload Captcha

Airport Simulator 2013

Nyomtatás
Fogyasztói ár490,00 Ft
Leírás

A játék

Az Airport 2013-ban a repülőtéri dolgozók izgalmas és pörgős világába kalauzolunk el. Itt megtapasztalhatod, hogy milyen hajtás lehet akkor, ha nagy a forgalom, de azt is átélheted, amikor mindenre van elég időd.

A munka sokféle, a tennivaló rengeteg, de helyt kell állnod, ha azt szeretnéd, hogy minden sínen legyen, és időben elkészüljön. Három repülőgéptípus, hét kiszolgáló jármű, és 26 küldetés vár rád. A gépeket fejlesztheted a nagyobb hatékonyság elérése érdekében. A munkákkal végezned kell akkor is, ha néha eső, vagy akár hó akadályoz. Szállítsd a csomagokat a gépre, töltsd fel üzemanyaggal, vagy vontasd a kifutóra. Ilyen és ehhez hasonló kihívások várnak. Vajon sikerül-e megfelelned?

Hírlevél

Segítség

Elakadtál egy játék telepítésénél? Hibaüzenet jelenik meg? Nem indul el a játék? Megpróbáltuk összeszedni neked a leggyakoribb problémák megoldásait. Az itt található információk folyamatosan bővülnek, ahogy az esetleges vásárlói reklamációkat kezeljük, ezért amennyiben itt nem találsz választ a kérdésedre, bátran írj az info@sadgames.hu email címünkre.  

Tovább...