A kosár üres
Bejelentkezés Regisztrálás

Bejelentkezés a fiókba

Felhasználónév *
Jelszó *
Emlékezz rám

Fiók létrehozása

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező.
Név *
Felhasználónév *
Jelszó *
Jelszó ellenőrzése *
Email *
Email ellenőrzése *
Captcha *
Reload Captcha

Farming Simulator 15 Official Expansion 2

Nyomtatás
Fogyasztói ár1990,00 Ft
Leírás

A játék

A Farming Simulator 15 második hivatalos kiegészítője egy sereg új tartalmat ad a játékhoz. Új járműveket, gépeket, és egy Ebookot is, ami segítséget ad, hogy saját dolgokat készíthess. Több, mint 30 új géppel és szerszámmal fejlesztheted gazdaságodat, új vetőgépek, trailerek, rakodók várnak. Hitelesen modellezett eszközök az alábbi gyártóktól: ITRunner, JCB, New Holland és Holmer. Vezesd az új Holmer cukorrépa aratót, és a Holmer Terra Variant teherautót a cserélhető moduljaival!

Fedezd fel a modding lehetőségeket a hivatalos „Farming Simulator Modding For Dummies” Ebook (PDF) segítségével! Ez elmagyarázza, hogy tudsz készíteni és hozzáadni új dolgokat a játékhoz. Gyárts gépeket, eszközöket, vagy tájakat, és oszd meg a nagyvilággal.

A kiegészítő tartalma:

gépek és eszközök a Holmer, New Holland, JCB gyártóktól, eszközök az ITRunnertől, illetve klasszikus gépek és eszközök.

Hírlevél

Segítség

Elakadtál egy játék telepítésénél? Hibaüzenet jelenik meg? Nem indul el a játék? Megpróbáltuk összeszedni neked a leggyakoribb problémák megoldásait. Az itt található információk folyamatosan bővülnek, ahogy az esetleges vásárlói reklamációkat kezeljük, ezért amennyiben itt nem találsz választ a kérdésedre, bátran írj az info@sadgames.hu email címünkre.  

Tovább...