A kosár üres
Bejelentkezés Regisztrálás

Bejelentkezés a fiókba

Felhasználónév *
Jelszó *
Emlékezz rám

Fiók létrehozása

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező.
Név *
Felhasználónév *
Jelszó *
Jelszó ellenőrzése *
Email *
Email ellenőrzése *
Captcha *
Reload Captcha

Infinite Scuba

Nyomtatás
Fogyasztói ár490,00 Ft
Leírás

A játék

A Truk Lagúna néven ismert Chuuk a Csendes-óceán középső részén található, az édeni környezetre vágyó, adrenalinfüggő búvárok zarándokhelye. Chuuk a világ legnagyobb világháborús hajóroncs-temetőjét rejti a víz alatt.

Az Infinite Scuba® elhozza ezt a helyszínt számodra. Valóságos, egzotikus földrajzi környezetben búvárkodhatsz, eközben megismerheted a helyre jellemző élővilágot, és a Truk (Chuuk) Lagúna történelmét. A merülések során tengeri állatokról, és növényekről tanulhatsz, képeket készíthetsz róluk, melyeket megoszthatsz a barátaiddal. A kezdő felszerelést hamarosan le tudod majd cserélni célirányos fejlesztésekkel, a játékban szereplő kiegészítők az eredetiről lettek lemodellezve. Az Infinite Scuba® készítésében közreműködött a PADI is, amely a világ legnagyobb könnyűbúvár szervezete. És ha ez még mind nem lenne elég, rejtélyes nyomozásba kezdhetsz a II. világháború alatt elsüllyedt Gosei Maru japán hadihajóval kapcsolatban…

Hírlevél

Segítség

Elakadtál egy játék telepítésénél? Hibaüzenet jelenik meg? Nem indul el a játék? Megpróbáltuk összeszedni neked a leggyakoribb problémák megoldásait. Az itt található információk folyamatosan bővülnek, ahogy az esetleges vásárlói reklamációkat kezeljük, ezért amennyiben itt nem találsz választ a kérdésedre, bátran írj az info@sadgames.hu email címünkre.  

Tovább...